Το κομμωτήριο Christian Tete δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2006 από το Χρήστο Φόντα.

Από την ημέρα της ίδρυσης του το κομμωτήριο Christian tete, επενδύει στη μακροπρόθεσμη σχέση με τους Πελάτες του, με αποτέλεσμα να κερδίζει κάθε μέρα την εμπιστοσύνη ολοένα και περισσότερων συμπολιτών μας και να συγκαταλέγεται σήμερα στα 5 κορυφαία σε προτίμηση κομμωτήρια της Πάτρας.

Ένας από τους βασικούς στόχους του ιδρυτή του κομμωτηρίου Christian tete, ήταν να ξεφύγει από τα στενά πλαίσια μιας επιχείρησης παροχής υπηρεσιών κομμωτικής τέχνης και να δημιουργήσει ένα χώρο που θα αποτελεί πόλο έλξης και ψυχικής ανάτασης για κάθε Πελάτη προσωπικά.Έτσι, λοιπόν, σήμερα, πραγματοποιώντας κάποιος μια επίσκεψη στο χώρο αυτό, από την πρώτη στιγμή αντιλαμβάνεται το ζεστό καλωσόρισμα του προσωπικού, την άνεση που προσφέρει ένα ευρύχωρο σαλόνι με προσεγμένη διακόσμηση και επιλεκτική μουσική, τις στάνταρ (δωρεάν) όπως ρόφημα, ποκιλία εντύπων, πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω υπολογιστών και tablet καθώς και χαλαρωτικό μασάζ κατά τη διάρκεια του αρχικού λουσίματος. Επιπλέον, για τους πιστούς πελάτες εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια πρόγραμμα επιβράβευσης (συλλογή και εξαργύρωση πόντων).

brmn-(82-of-847)

brmn-(62-of-847)

Ο Χρήστος Φόντας άρχισε να εργάζεται για την κομμωτική τέχνη από το 2000. Από νωρίς κατάλαβε ότι η βασική εκπαίδευση (ΤΕΕ) και τα κομμωτήρια της περιοχής που εργάστηκε, δεν κάλυπταν τις προσδοκίες του για άρτια τεχνική επάρκεια. Έτσι, λοιπόν, από το 2003 και έπειτα, συμμετέχει συστηματικά σε προγράμματα μετεκπαίδευσης που οργανώνουν οι κορυφαίοι τσον κόσμο οίκοι κομμωτικής και διαμορφωτές μόδας Vidal Sassoon και Toni & Guy, κατάρτιση για τον ίδιο και την ομάδα του και αφετέρου την διαφοροποίηση από τα υπόλοιπα κομμωτήρια, αφού πρώτος εφαρμόζει τις τάσεις στην πόλη μας.

Ο Χρήστος Φόντας στα πλάισια της επαγγελματικής του καριέρας έχει αναλάβει τρεις επιδείξεις μόδας, όπου και έχει χτενίσει τη “Μις Παγκόσμιος Τουρισμός”, την “Μις Γιανγκ”, την “Star Ελλάς”, Playmate και άλλα μοντέλα.

Βιογραφικό

Εξειδίκευση: COUPER-STYLIST

Εκπαίδευση: ΤΕΕ Κομμωτικής, σχολή Κομμωτικής “Νίκη Λάκκα”

Τεχνική Εκπαίδευση: L’OREAL PROFESSIONEL WELLA

Τεχνικά Σεμινάρια σε Παρίσι, Αγγλία, Ρώμη, Βαρκελώνη, Ρωσία και Κύπρο

Ακαδημίες Εξωτερικού: VIDAL SASSOON – LONDON, TONI & GUY LONDON, MAHOGANY

Σεμινάρια: Marketing, Management, HR

Το Όραμά μας

… είναι να εδραιωθούμε ως η πρώτη επιλογή στο μυαλό των καταναλωτών της τοπικής και της ευρύτερης περιοχής, ώστε να αναδειχθούμε σύντομα σε μια ανεξάρτητη περιφερειακή δύναμη στο χώρο της κομμωτικής τέχνης και των καλλυντικών.


Οι Αξίες μας

Επικέντρωση στον Πελάτη

 • Ο Πελάτης είναι στο επίκεντρο όσων κάνουμε
 • Παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες
 • Δείχνουμε φροντίδα και διάθεση σε κάθε επαφή με τους Πελάτες μας
 • Προσαρμοζόμαστε και ικανοποιούμε τις μοναδικές ανάγκες και προτιμήσεις των Πελατών μας

Ομαδικότητα

 • Συνεργαζόμαστε ο ένας με τον άλλο και όλοι μαζί με τους Πελάτες
 • Λειτουργούμε ως ομάδα για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων μας και την επιτάχυνση της ανάπτυξης της επιχείρησής μας
 • Είμαστε συλλογικά ισχυρότεροι, αξιοποιώντας την διαφορετικότητα της προσωπικότητας, της εμπειρίας, των απόψεων και των δεξιοτήτων μας.

Ακεραιότητα

 • Επικοινωνούμε με ειλικρινή και ανοικτό τρόπο
 • Ακολουθούμε πάντα ηθικές πρακτικές για την επίτευξη των στόχων μας

Επαγγελματική Γνώση

 • Επενδύουμε στη γνώση και αναζητούμε ευκαιρίες για τη διεύρυνση του γνωστικού αντικειμένου μας
 • Φροντίζουμε καθημερινά για τη μετάδοση και διάχυση της γνώσης καθώς και της εμπειρίας που διαθέτουμε, σ’ όλα τα μέλη της ομάδας

Συνεχής Βελτίωση

 • Μαθαίνουμε από τα λάθη μας και τα λάθη των άλλων
 • Ενθαρρύνουμε και επιβραβεύουμε την πρωτοβουλία και τις νέες ιδέες
 • Οδηγούμαστε στο τέλειο αποτέλεσμα με τη συνεχή εκπαίδευση, τη συνεχή εξάσκηση και τη συνεχή εξειδίκευση

Δέσμευση

 • Παθιαζόμαστε με τις νέες προκλήσεις Θέτουμε σαφείς, μετρήσιμους και ρεαλιστικούς στόχους
 • Η αποστολή μας αποτελεί το συμβόλαιο που έχουμε «συνυπογράψει» με τους Πελάτες

Η Αποστολή μας

… είναι να προσφέρουμε ένα αξεπέραστο επίπεδο εξυπηρέτησης και φροντίδας, ώστε η παραμονή των Πελατών στο σαλόνι μας να είναι πάντοτε μια ευχάριστη εμπειρία, ενώ με τη συνεχή ενημέρωσή μας για τις νέες τάσεις μόδας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, να αναδεικνύουμε την γοητεία, την ομορφιά και το προσωπικό στυλ του κάθε Πελάτη μας χωριστά.

brmn-(486-of-847)

brmn-(89-of-847)